history-2.jpg

Onze Geschiedenis

Sinds meer dan 10 jaar.

 

Sinds meer dan 10 jaar.

“Just” - Uitsluitend kwaliteitsreizen

Ik werk voor u enkel met de beste leveranciers en hoteliers, waarbij comfort en authenticiteit centraal staan. De beste gidsen, de mooiste hotels, en dit of u op zoekt bent naar een strandverblijf, een safari of culturele rondreis, een culinaire ervaring of een korte citybreak.

Een A tot Z opvolging: sinds meer dan 10 jaar garandeert mijn persoonlijke opvolging dat élk puzzelstukje van uw reis de noodzakelijke aandacht krijgt. Door elke reis uit te werken waarin het beste aan logies, service en omgeving worden samengebracht.  U weet het: “It’s all in the details and what we expect to experience”.

 
 

“Private” -  Reizen op uw maat en eigen ritme

Reizen in een groep spreekt u niet aan? Dan bent u hier aan het juiste adres. U houdt van uw vrijheid om privé te reizen, wenst dat alles wordt geregeld, volledig op maat, én waarbij u eveneens de vrijheid heeft om ter plaatse de details in te vullen. Kortom, U bepaalt uw eigen tempo en ruimte.

 
 

“Travel” -  Meest uitgebreide reiservaring en betrouwbaar advies

Telkens opnieuw blijkt dat het vooral mijn uitgebreide reiservaring is die naar waarde wordt geschat. Het uit eerste hand kunnen vergelijken van bestemmingen en luxehotels is voor vele mensen van unieke waarde. 

Odysseus Deluxe Travel Collection is het bedrijf waarin ik opgroeide, en ik zal mijn vader, Etienne Van Camp, stichter van Odysseus daar altijd dankbaar voor zijn.  Ik had de eer hem in zijn reiservaringen te vergezellen vanaf mijn 8ste jaar. Dit maakt dat ik vandaag, op 43 jarige leeftijd, reeds op vele ongelofelijke en onvergetelijke bestemmingen ben geweest.

Deze unieke reiservaringen worden permanent geactualiseerd door mijn bezoeken aan de meest prominente internationale vakbeurzen. Daardoor blijf ik perfect op de hoogte van de laatste evoluties en ken ik persoonlijk talloze hotelmanagers.